TERMENE ȘI CONDIȚII

Magazinul online WWW julies-atelier.ro este administrat de SC Eos SRL. Utilizarea site-ului WWW julies-atelier.ro   implică acceptarea termenilor și condițiilor menționate în secțiunile site-ului. Site-ul www. julies-atelier.ro  , impreuna cu tot continutul sau apartine in totalitate S.C. Eos srl , inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J16/1993/2006  si este si protejat conform Legii privind drepturile de autor și drepturile conexe.

 CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Datele personale cerute clientilor la inregistrare pe site-ul julies-atelier.ro sunt indispensabile bunei tratari a comenzilor primite, emiterii facturilor fiscale, efectuarii platilor si mentinerii comunicarii cu clientii. Necompletarea lor duce la anularea comenzii sau la procese suplimentare care determina amanarea termenului de livrare pentru comezile respective. Magazinul se obliga sa nu faca publice datele personale ale clientilor sau tranzactiile efectuate. Prin completarea formularului de comanda de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei Sc Eos srl care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la SC Eos SRL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Eos SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre tine.


 LIMITAREA RESPONSABILITATII


Imaginile produselor care sunt prezentate pe site sunt cu

titlu informativ, produsele efectiv livrate putând diferi de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul, elementele decorative,etc., fara a anunta clientii in prealabil. Ele insa se doresc a fi cat mai exacte si mai conforme cu specificatiile reale ale produselor. 

Fotografiile sunt facute la produsele respective reale, insa pot aparea mici diferente de aspect, in special in ceea ce priveste culorile si elementele decorative care pot fi schimbate in functie de stoc, insa pastrand aspectul estetic genral. Aceste diferente nu sunt considerate defecte. SC Eos SRL nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afișate. SC Eos SRL nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordante sau lipsuri în ceea ce privește produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind produsele pe care le distribuie prin intermediul site-ului www.julies-atelier.ro. Orice reclamație va fi adusă la cunostinta SC Eos SRL în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor. Valoarea maximă a obligațiilor Eos SRL fata de orice client în cazul nelivrării/livrării necorespunzătoare a produselor comandate este valoarea sumei încasate de SC Eos SRL de la clientul respectiv.

Suma va fi insa restituita numai cu conditia ca produsele trimise sa se returneze in starea initiala in care au fost primite (fara a fi deteriorate produsele sau ambalajul lor). Plata transportului pentru retur cade in sarcina clientului.

Toate comenzile sunt ambalate conform cerintelor firmelor de curierat, prin urmare nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele deteriorari cauzate de catre transportator, insa vom incerca mereu sa va oferim o solutie pentru eventualele probleme aparute.

Alte situatii in care site-ul julies-atelier.ro si prin urmare  SC Eos SRL, nu pot fi trasi la raspundere:

magazinul isi rezerva dreptul de a refuza executarea unor comenzi, fara a motiva aceasta alegere, cu instiintarea telefonica sau prin e-mail a clinetului.

nefunctionarea temporara a site-ului;

intarzierile la livrare datorate curierului/postei sau din alte motive;

POLITICA DE RETUR

Aveti dreptul de a anula comanda plasata dar nu mai tarziu de 24 de ore de la ora plasarii intrucat aceasta poate implica costuri de manopera inclusiv expedierea comenzii catre dumneavoastra. In cazul livrarii produselor prin curier, clientul poate returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura, deteriorare sau murdarie, cu etichetele originale atasate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati. Returul se anunta in prealabil, doar in scris, in maxim 24 ore de la receptia coletului, pe adresa de email contact@julies-atelier.ro . Va rugam sa mentionati numele pe care s-a facut comanda si adresa de livrare, precum si denumirea/codul produselor care se doresc a fi returnate.

Plata transportului de retur al produselor cade in sarcina clientului. In cazul in care se trimite coletul cu plata la noi, acesta va fi refuzat.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, SC Eos SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile de la data primirii returului, exceptand costurile legate de transport. In cazul comenzilor ridicate direct din atelier, desi legea nu specifica acest lucru, permitem returul produselor in termen de maxim 24 ore.

      Politica de retur nu se aplica in cazul produselor personalizate sau facute pe comanda speciala (masura non-standard, modificarea modelelor de baza, etc), deoarece acestea nu mai pot fi revandute!

Daca produsele sunt purtate si nu mai sunt in ambalajele originale cu erichetele atasate, nu se accepta retururi!

Daca un produs se afla la reducere inseamna ca acesta este in

numar limitat, motiv pentru care acesta nu poate fi returnat.